Polyfeed™ Mar

Polyfeed™ Mar

Poly-Feed™ Mar - серия водоразтворими торове
Разтворимо NPK със съдържание на екстракти от водорасли
Poly-Feed NPK осигурява на културите всички необходими хранителни елементи за пълноценен растеж. 
Морските екстракти подобряват развитието на растението и подхранването.
 
 
Екстрактите от водорасли съдържат разнообразна гама от хранителни елементи, биостимуланти и кондиционери, които действат съвместно за да подобрят развитието на растението и свойствата на почвата.
 
По-добро развитие на растението
Екстрактите от водорасли служат като катализатор за клетъчния метаболизъм и подобряват клетъчното производство на хормоните, на растежа. Това са двата основни процеса, които спомагат за развитието на растението.
Екстрактите от водорасли стимулират производството на хлорофил във растението. Повишените нива на хлорофил подобряват  процеса на фотосинтезата. По този начин, растението се зарежда с енергия и всички процеси на растежа са стимулирани.
Екстрактите от водорасли съдържат микроелементи под формата на хелати. Те спомагат за отстраняването на малките недостатъци на растението, които могат да предизвикат сериозни увреждания.
Подобрявайки развитието на кореновата система, екстрактите от водорасли подобряват способността на растението да абсорбира вода и хранителни елементи от почвата.
Екстрактите от водорасли стимулират синтеза на антиоксиданти и други химични смеси, които подобряват здравината на растението.
В допълнение, екстрактите увеличават популацията на полезни за растението микроби в почвата. 
Тези миркоби създават "биологична бариера" между растенията и патогените и подобряват цялостната толерантност на растението.
 
Poly-Feed Mar се препоръчва за листно приложение.
Може да се използва и при капково напояване.


Изпрати запитване за този продукт
  Изпрати запитване  


 
нов код   Въведете кода

« назад